nieuws

BetterBagels genomineerd voor LEF

Nieuws

BetterBagels genomineerd voor LEF

BetterBagels in Leiden is genomineerd voor de starterswedstrijd LEF. Deze wedstrijd in de regio Rijnland wordt georganiseerd voor startende ondernemers met lef door o.a. KvK, Rabobank, de Clercq advocaten en Economische Zaken van Leiden.

Dinsdag 29 oktober zal Frank Zweerus van BetterBagels zijn inspirerende verhaal vertellen tijdens de eerste voorronde in het kantoor van Move Your Skills (een leerwerkplatform van ROC Leiden in samenwerking met Rabobank).

Concept
BetterBagelsis een unieke ambachtelijke bagelbakkerij, opgericht door Frank en Melina Zweerus uit passie voor verse bagels. Samen hebben zij in Amerika gewoond en daar hun voorliefde voor deze ronde broodjes opgedaan.

BetterBagelsis uniek in Nederland, aldus de enthousiaste eigenaren, aangezien dit de eerste bakkerij is die dagelijks verse bagels maakt volgens het traditionele ‘New York proces’. Dit betekent dat de bagels in 8 stappen worden gemaakt (kneden, vormen, rijzen, koelen, koken, bakken, keren en nog eens bakken).

Deze stappen duren samen minimal 12 uur. Alles gebeurt in een open bakkerij, dus de klant kan zelf zien hoe zijn bagel wordt gekookt.

Reageer op dit artikel