nieuws

BakSpiratie ‘13: programma is rond

Nieuws

Het programma van het evenement BakSpiratie ’13 op 24 september bij Radio Kootwijk is definitief. In de ochtend begeleidt Peter Faber de bezoekers door een aantal inspirerende ‘verhalen van’ en de middag staat in het teken van beleving.

BakSpiratie ‘13: programma is rond

De ochtend staat in het teken van ‘het verhaal van…’ waar Peter Faber de bezoeker meeneemt in verhalen over ambacht, succesfactoren en de toekomst. Schoren Haarsnijder en Barbier uit Rotterdam zullen vertellen wat ambacht voor hen betekent. Michel Jansen van de Kleinste Soepfabriek legt uit waarin een klein bedrijf groot kan zijn. Deze verhalen zullen de bezoekers inspireren om weer met frisse ideeën aan de slag te gaan. De ochtend wordt afgesloten door Food trendwatcher Samuel Levie, hij zal de bezoekers aan het denken zetten over de toekomst.

Beleving

In de middag staat beleving centraal. BakSpiratie is geen congres of beurs, maar een belevingsevenement. Dus staan proeven, ruiken, voelen en het actief ervaren van nieuwe impulsen centraal. Er zijn vijf thema’s: Goed gedrag (authenticiteit), Gastheerschap (omgang met klant als gast), Goed vakmanschap (bakker als kennisspecialist) en Groei&Bloei (leren en creëren).

Theatergroep Mier zal de inspiratievolle dag samenvatten op hun eigenzinnige en grappige wijze. Wijngoeroe Ilja Gort sluit de dag uiteindelijk af en zal het startsein geven voor de afsluitende borrel.

Aanmelden

De animo voor BakSpiratie is groot. Voordat het programma rond was, hadden zich al 100 bezoekers aangemeld. Aanmelden kan via de website www.bakspiratie.nl, de kosten voor de hele dag zijn €99 per persoon.

Reageer op dit artikel