nieuws

Bakkersvak: Branche wil meer

Nieuws

De dringende vraag naar inspiratie, beleving en ontmoeting vanuit de markt maakt dat organisator easyFairs ook in 2014 en 2015 een Bakkersvak organiseert in Autotron Rosmalen.

Bakkersvak: Branche wil meer

De tweede editie van Bakkersvak in 2013 was een groot succes volgens organisator easyFairs. Maar easyFairs merkt een duidelijke honger naar meer proeven, meer ruiken, meer ontdekken: meer Bakkersvak voor een gezonde toekomst binnen de ambachtelijke bakkerijbranche. Daarom komt de beurs nu jaarlijks terug: De derde editie wordt gehouden op 23 en 24 maart 2014 en ook de vierde editie staat al op de agenda voor 8 en 9 maart 2015.

De markt wil meer worden ontzorgd, maar ook meer inspiratie, beleving en ontmoetingen opdoen zonder onnodige kosten en ergernis, merkt de beursorganisator. Om die reden is er een kinderopvang aanwezig op de vakbeurs en is de entree gratis, evenals het parkeren en de catering. De finale van de wedstrijd ‘Leukste Bakker van Nederland’ zal ook in 2014 plaatsvinden tijdens de familiedag op zondag.

Meer informatie is te vinden op de website van easyFairs.

Reageer op dit artikel