nieuws

Bakkersvak bezet in 2014 volledige Autotron

Nieuws

Bakkersvak bezet in 2014 volledige Autotron
Archief Bakkerswereld

Vakbeurs Bakkersvak blijft groeien. Voor de aankomende editie op 23 en 24 maart 2014 wordt de beursvloer uitgebreid met de bovenring van Autotron Rosmalen.

Reden voor de uitbreiding van de beursvloer is dat steeds meer ondernemers willen deelnemen aan het evenement. Ook aan de wens vanuit de bezoekers naar meer grondstoffenleveranciers wordt gehoor gegeven. Volgend jaar zijn ook AB Mauri Netherlands, Dossche Mills, FrieslandCampina, Hemelter Mühle, Koopmans meel, Algist Bruggeman, Smilde Bakery, Aigremont en Steensma op Bakkersvak te vinden.

Hiermee hoopt de organisatie dat de Bakkersvak een afspiegeling is van alle toeleveranciers vanuit de bakkerijsector met een compleet aanbod in food en non-food. Ook zijn er dit jaar meer buitenlandse exposanten op de beursvloer te vinden, waardoor het aanbod nog gevarieerder is.

Reageer op dit artikel