nieuws

Bakkersland en Unilever beste buitendienst bij PLUS

Nieuws

Bakkersland en Unilever beste buitendienst bij PLUS
Vlnr: Eric Leebeek (PLUS Retail), Joep Schaft (Bakkersland B.V.), Arie van Doesburg (PLUS Retail), Theo Simons (Bakkersland B.V.), Robert Franssen (Unilever), Jeroen Turner (Unilever), Peter Krijnen (Unilever), Roel van den Beuken (PLUS Retail) en Nina Pronk (Unilever).

PLUS-ondernemers hebben de buitendienstafdeling van Bakkersland als beste verkozen in de categorie ‘vers’. In de categorie ‘kruidenierswaren, diepvries en zuivel’ is de buitendienst van Unilever de winnaar. Dit is maandag bekendgemaakt op de jaarlijkse PLUS- leveranciersdag.

Bakkersland scoort in de categorie ‘vers’ als beste, met de meeste beoordelingen als overall winnaar in deze categorie. De buitendienst van Bakkersland wordt met name geprezen omdat ze afspraken goed nakomt en helpt bij het realiseren van doelstellingen. Zijerveld eindigde als tweede en op de derde plaats in de categorie ‘vers’ staat Westland Holland.

In de categorie ‘kruidenierswaren, diepvries en zuivel’ staat Unilever bovenaan, het bedrijf scoort bijzonder hoog op het realiseren van doelstellingen, het maken van lokaal onderscheid en schapcontrole. Heineken pakt hier de tweede plaats en Coca Cola werd derde.

Theo Simons van Bakkersland en Jeroen Turner van Unilever kregen de Award overhandigd door commercieel directeur Eric Leebeek.

Reageer op dit artikel