nieuws

Bakkers op voor examen Meester Boulanger

Nieuws

Bakkers op voor examen Meester Boulanger

De inauguratie van de eerste Meester Boulangers is op 2 oktober bij het NBC te Wageningen.

Vijf bakkers die zich kandidaat hebben gesteld, leggen van 30 september tot en met 2 oktober het Meesterexamen Boulanger af. Op deze drie intensieve examendagen moeten de kandidaten hun kwaliteiten en hun visie op het vakgebied tonen. Op woensdagavond 2 oktober kunnen belangstellenden de presentaties en showstukken van de kandidaten bekijken en de officiële inauguratie van de Meesters bijwonen.

Voorafgaande aan de inauguratie worden hapjes en drankjes van het Nederlands Boulangerie Team aangeboden. Hans van Trijp, hoogleraar consumentenwetenschappen aan de Universiteit Wageningen, houdt een lezing.
Om 20.00 uur vindt in de Zeelandia Foyer de presentatie van de kandidaten plaats onder leiding van Meester Patissier Rudolph van Veen.

Reageer op dit artikel