nieuws

Bakkers doneren halve ton aan Serious Request

Nieuws

Brood- en banketbakkers hebben het Glazen Huis van 3FM Serious Request een megacheque van 50.120 euro aangeboden. Het is de tussenstand van de opbrengst van de landelijke bakkersactie voor Serious Request.

Bakkers doneren halve ton aan Serious Request
Bakker Joop van der Veen voert het woord bij Serious Request namens 500 bakkers.

In heel Nederland hebben bakkers de afgelopen weken een speciaal broodje en cake gebakken en verkocht voor Serious Request. Dat heeft dit bedrag van ruim 50.000 euro opgeleverd. Tijdens de overhandiging van de cheque op zaterdag 21 december in Leeuwarden gaf woordvoerder bakker Joop van der Veen aan dat het nog een tussenstand is.
Beide producten waren tot aan de kerst verkrijgbaar bij ambachtelijke bakkers in heel Nederland. Luisteraars van 3FM werden live op de radio aangespoord naar de bakker te gaan deze dagen. De actie is een initiatief van Zeelandia.

Reageer op dit artikel