nieuws

Bakkerijmuseum houdt bakwedstrijd appeltaarten

Nieuws

Bakkerijmuseum houdt bakwedstrijd appeltaarten

Het Kempisch bakkerijmuseum en Floors groenten & fruit winkel in Luyksgestel houden een appeltaarten bakwedstrijd voor consumenten. De winnaar kan een dagje meelopen met 3-sterrenbakker Van Heeswijk.

Geïnspireerd door televisieprogramma Heel Holland bakt en de wedstrijd om het lekkerste Brabantse worstenbroodje sluit de wedstrijd aan bij de behoefte van de consument denken de initiatiefnemers. De deelnemers kunnen de taarten inleveren op dinsdag 12 november. Uit de inzendingen worden er vijf geselecteerd door de jury die bestaat uit twee bakkersdocenten van de Rooi Pannen uit Eindhoven en 3-sterren bakker Adriaan van Heeswijk.

De prijsuitreiking is op woensdagmiddag 13 november om 15 uur in het Kempisch Bakkerijmuseum in Luyksgestel. De winnaar kan een dagje meelopen met 3-sterrenbakker Van Heeswijk of een demonstratiedag meedraaien met de museumbakker. Voor meer informatie omtrent deze wedstrijd: 0497541314 of info@bakkerij-museum.nl

Reageer op dit artikel