nieuws

Bakkerij Tijsterman maakt doorstart

Nieuws

Bakkerij Tijsterman, met de hoofdvestiging in Voorhout, maakt een doorstart na faillissement. Het bedrijf wordt overgenomen door Liever Brood BV, een nieuw opgerichte vennootschap van de oude directie bestaande uit René Tijsterman en Ronald Roovers.

Bakkerij Tijsterman maakt doorstart

Van de 18 winkels blijven er 13 open en 85 van de 138 werknemers krijgen een nieuwe baan aangeboden. Curator Mark Aukema hoopt de vijf sluitende winkels te kunnen verkopen aan een andere partij en dat het ontslagen personeel daar aan de slag kan. De winkels blijven draaien onder de naam Tijsterman Bakkers.

Bakkerij Tijsterman vroeg begin juli faillissement aan, omdat het bedrijf het hoofd niet meer boven water kon houden. De medewerkers hadden het salaris van juni en het vakantiegeld niet ontvangen en ook de uitbetaling van het salaris van juli was onzeker.

Reageer op dit artikel