nieuws

Bakkerij Puur Dunselman opent zesde winkel

Nieuws

Bakkerij Puur Dunselman opent zesde winkel

Bakkerij Puur Dunselman opende woensdag 16 oktober haar zesde winkel. In winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp hebben Peter en Marieke Dunselman de winkel overgenomen van Pieter Bays.

Wegens gezondheidsredenen kan Pieter Bays de bakkerij op deze locatie niet langer aanhouden. Voor Puur Dunselman was het een mooie kans om in dit marktgebied uit te breiden. De winkel ligt in het nieuwste woongebied van Julianadorp, dichtbij een aantal grote bungalowparken.

Het winkelcentrum kent een sterk versblok met naast Puur Dunselman Versbakkerij ook een ambachtelijke slager, een groenteboer en supermarkt Vomar. De openingsweken gaan gepaard met een grote aanbiedingsactie die Puur Dunselman in al zijn winkels zal voert.

Reageer op dit artikel