nieuws

Bakkerij Henk Post organiseert ‘Open Nacht

Nieuws

Bakkerij Henk Post organiseert ‘Open Nacht

Bakkerij Henk Post, met winkels in Ten Boer en Middelstum, heeft vrijdag 20 september om vier uur ’s nachts de deuren van zijn bakkerij geopend voor belangstellenden. Naar aanleiding van zijn verbouwde bakkerij kwam Post op het idee om mensen uit te nodigen het bakkersvak van dichtbij te bekijken en te ervaren.

‘Mensen zijn toch nieuwsgierig wat er is veranderd, en wij zijn graag open naar de klanten toe’, motiveert de bakker zijn actie.

Naast de ‘Open Nacht’ organiseerde de bakker bovendien een feestelijke opening van zijn bakkerij op zaterdag 21 september. Belangstellenden waren welkom om, onder het genot van koffie en een feestelijke hapje, het domein van de bakker te komen bekijken. De burgemeester onthulde de ovens feestelijk.

Post adviseert collega’s om ook open bakkerijdagen te organiseren. ‘Onze actie is door jong en oud positief ontvangen, gewoon doen dus!’

Reageer op dit artikel