nieuws

Bakker met Ster zoekt meer deelnemers

Nieuws

Hoewel de vijfde editie van Bakker met Ster door de deelnemers als beste editie tot nu toe wordt beoordeeld, gaat het niet erg goed met de wedstrijd. Het aantal deelnemers loopt terug, het NBC is op zoek naar een oplossing.

Bakker met Ster zoekt meer deelnemers

De afgelopen jaren is het aantal deelnemers van Bakker met Ster jaarlijks gedaald, meldt de organisatie in de Beko-nieuwsbrief. De organisatie en het bestuur van Bakker met Ster hebben recent met (oud)deelnemers gekeken naar de redenen hiervan en is op zoek naar een manier om het aantal deelnemers te verhogen.

Minder geld

Actie is noodzakelijk omdat de organisatie volgend jaar minder financiële middelen tot haar beschikking heeft om de wedstrijd uit te voeren. Meer deelnemers zorgen voor ‘brede schouders’, waardoor de kosten verdeeld kunnen worden. Daarnaast wordt gekeken welke onderdelen er straks bij de verschillende branches geïntegreerd kunnen worden. Ook dit zal zorgen voor kostenbesparing, maar ook voor verdere optimalisatie.

Best gewaardeerd

De vijfde editie van Bakker met Ster werd door deelnemers aan een online enquête als beste en meest feestelijke editie tot nu toe beoordeeld. De helft van de respondenten (sterwinnaars én niet winnaars) geeft de wedstrijd een tien. Ook de samenwerking met RTL4-programma Koffietijd is als zeer positief ervaren.

Reageer op dit artikel