nieuws

Backer & Co lanceert thuisbakmixen

Nieuws

Backer & Co lanceert thuisbakmixen

Op de Taart en Trends-beurs, 4 en 5 oktober in Apeldoorn, hebben consumenten voor het eerst kennis kunnen maken met de ambachtelijk thuisbakproducten van Backer & Co.

Het Backer & Co-concept wordt alleen via de bakkerswinkel en de site aangeboden. Het nodigt de consument uit de bakkerswinkel te bezoeken, aldus Backer & Co. De ondersteuning die de bakker via workshops en advies kan geven, biedt extra  omzetmogelijkheden.

Op de beurs deden kinderen onder leiding van Ròbert van Beckhoven en de overige juryleden mee aan de kindertaartenwedstrijd. Zij kregen allemaal een Backer & Co-bakpakket. Het pakket bestaande uit muffinmix, suiker en chocoladedecoratie en een stekertje). 

Backer & Co gaat komende weken starten met een aantal pilots. Inmiddels is de website van Backer & Co online (www.backerenco.nl). Vanaf de Herfstvakantie start ook de serie Cup Cake Cup op de tv. Backer & Co levert de producten.

Meer informatie over het concept Backer & Co bij Vipam International.

Reageer op dit artikel