nieuws

Arthur Tuytel verzorgt patisserie- en chocoladetrainingen

Nieuws

Samen met Adriaan van Haarlem en Bart de Gans zal Arthur Tuytel Chocolatier/Patissier een aantal patisserie- en chocoladetrainingen geven. De trainingen zijn bedoeld om vakmensen in één of twee dagen tijd kennis en technieken bij te brengen.

Arthur Tuytel verzorgt patisserie- en chocoladetrainingen
Koos Groenewold

Bij de trainingen maakt de deelnemer de producten zelf onder begeleiding van de trainers. Er wordt duidelijk uitleg gegeven en alle werkwijzen en recepturen mogen mee naar huis. De trainingen vinden plaats in de onlangs verbouwde patisserie/chocolaterie van Arthur Tuytel in Alblasserdam.

De website www.arthurtuytel.nl geeft per training een duidelijke beschrijving. Inschrijven kan ook via de website.

Reageer op dit artikel