nieuws

Achterhoekse start bezorgservice brood en banket

Nieuws

De Achterhoekse Tine Visser uit Gendringen is begin november gestart met haar bezorgservice voor brood en banket: Tine’s brood en zo. Ze koopt producten in bij bakkerij Ebbers in Terborg en bezorgt deze bij mensen die om wat voor reden dan ook niet zelf meer naar de bakkerij kunnen komen.

Achterhoekse start bezorgservice brood en banket

Tine Visser is gestart met bezorgservice Tine’s brood en zo in Terborg. Zij koopt brood en banket in bij bakkerij Ebbers in Terborg en bezorgt deze producten in de plaatsen rondom Terborg: Gendringen, Megchelen en Varsselder. Bezorging in andere plaatsen is bespreekbaar. Het doel van Visser is om mensen die slecht ter been zijn, ver van een bakkerij wonen of die graag kwaliteit aan huis bezorgd krijgen, van dienst te zijn.

Bezorgkosten worden niet gerekend, mits de bezorging binnen de routes en bezorgdagen van Tine’s brood en zo valt. Een bestelling plaatsen kan via de webshop op www.tinesbroodenzo.nl, daar kan direct betaald worden via iDeal.

Reageer op dit artikel