nieuws

Vernieuwde Bakkerswereld geboren

Nieuws

Vernieuwde Bakkerswereld geboren
Gepaste trots bij hoofdredacteur Marijke Buijs. Vernieuwd blad, nieuw elan. En nog beter toegespitst op wat bakkers willen.

De eerste exemplaren van de compleet vernieuwde Bakkerswereld liepen vandaag van de persen. Eind van de week ligt het volledig herziene blad bij de abonnees in de brievenbus.

Bakkerswereld heeft een complete gedaanteverwisseling ondergaan. Met het verschijnen van dit eerste, nieuwe nummer komt er een voorlopig eind aan een megaklus voor hoofdredacteur Marijke Buijs en haar team. ‘We willen nog meer een lijfblad voor de bakker zijn’, zegt Buijs. ‘Al maanden zijn we bezig. We hebben de branche gevraagd: wat willen jullie zien en lezen in je vakblad? Waaraan is behoefte?’

Vijf pijlers

Aan de hand van antwoorden op die vragen zijn er vijf pijlers ontwikkeld op basis waarvan Bakkerswereld 2015 ingaat. Wat die pijlers zijn en hoe het blad er vanaf nu uitziet, leest u hier.

Nieuwe eigenaar

Juist vandaag werd bekend dat Bakkerswereld, mits goedgekeurd door de ondernemingsraad, vanaf 1 januari 2015 een nieuwe eigenaar heeft: de Vakmedianet Groep in Alphen aan den Rijn.

Reageer op dit artikel