nieuws

Van der Sterre in race voor titel Lokale Held van Nederland

Nieuws

Van der Sterre in race voor titel Lokale Held van Nederland
Foto: Twitter / Chris van der Waard (@bakkerijsterre)

De Dordste Banketbakkerij & Konditorei Van der Sterre dingt mee naar de titel Lokale Held van Nederland. ING vraagt daarmee aandacht voor lokale ondernemers die bijdragen aan een levendige winkelstraat.

Van 29 september tot 9 november kon iedereen een stem uitbrengen op haar of zijn favoriete lokale winkelier. Van der Sterre, gevestigd aan de Vriesestraat 97, kwam daarbij als populairste Lokale Held van de provincie Zuid-Holland uit de bus.

Facebook

Samen met de winnaars van de verkiezingen in de andere elf provincies die Nederland rijk is, maakt de Chris van der Waard, eigenaar van de banketbakkerij & konditorei uit Dordrecht, nu kans op de titel Lokale Held van Nederland. Per provincie hebben zij de mogelijkheid stemmen te werven via Facebook. Wie meent dat Van der Sterre het meest recht heeft op de titel, kan stemmen via de Facebookpagina van ING.

Reageer op dit artikel