nieuws

Taarten The Bold Bakery ‘niet voor oma’s verjaardag

Nieuws

Taarten The Bold Bakery ‘niet voor oma’s verjaardag
Foto: Sarah Brockett / The Bold Bakery

Waar taarten over het algemeen worden gebruikt om een heuglijk feit te vieren of anderen te laten merken dat je hen mag, gooit grafisch ontwerper Sarah Brockett het met haar virtuele bakkerij over een andere boeg. The Bold Bakery maakt taarten met een brutale boodschap.

‘Go Away’ is misschien nog wel de minst brutale boodschap die de grafisch ontwerper uit Grand Rapids in de Amerikaanse staat Michigan haar taarten meegeeft. Dat valt op te maken uit de voorbeelden op haar website. ‘Ook al ziet het er leuk en vriendelijk uit, The Bold Bakery is niet de bakkerij waar je de taart voor je oma’s verjaardag wilt kopen’, aldus Sarah Brockett. ‘Het is wel de juiste plek om een taart te laten maken voor je partner die je heeft bedrogen.’ Bestellingen plaatsen is helaas niet mogelijk, maar The Bold Bakery biedt beslist inspiratie voor bakkers en patissiers die bijvoorbeeld met de gemeente overhoop liggen over onderwerpen als zondagsopening…

Reageer op dit artikel