nieuws

Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij wint lokale ondernemersaward

Nieuws

Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij wint lokale ondernemersaward
Afbeelding: Ribbink's Specialiteiten Bakkerij

Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij in Apeldoorn is de winnaar van de OBAN Award 2014. Dit is de jaarlijkse prijs van Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Apeldoorn Noord (OBAN). De broers Mark en Richard Ribbink kregen de lokale ondernemersaward uitgereikt door waarnemend OBAN-voorzitter Hans Coffeng.

Het bestuur koos unaniem voor Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij vanwege ‘het enthousiasme van de jonge ondernemers die met hun jeugdige elan het familiebedrijf in een modern jasje hebben gestoken. Door hun vasthoudendheid bij de financieringsopzet en hun inventiviteit is het hen gelukt om het ambachtelijke hoofdproduct, de beschuitenmakerij, duidelijk op de Nederlandse kaart te zetten.’ De gebroeders Ribbink namen verrast de wisseltrofee in ontvangst tijdens de jaarlijkse eindejaarsbijeenkomst van OBAN. Ook kregen zij een kunstwerk, dat zij mogen houden.

Belangenbehartiging

Doelstelling van OBAN is het behartigen van de zakelijke belangen van de bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijvenpark Apeldoorn-Noord I en II. De vereniging tracht dit onder meer te bereiken door het beleggen van contact- en informatiebijeenkomsten ten behoeve van de leden. Verder komt OBAN op voor de belangen van de bedrijven als gesprekspartner van onder andere de gemeente Apeldoorn. Bij de ondernemersvereniging zijn bijna tweehonderd bedrijven aangesloten. Jaarlijks wordt aan één van die bedrijven de OBAN Award toegekend.

Reageer op dit artikel