nieuws

Patisserie Holtkamp promoot ambacht bij Het Klokhuis

Nieuws

Patisserie Holtkamp promoot ambacht bij Het Klokhuis
Nico Meijles en zijn schoonvader Cees Holtkamp met Het Klokhuis-presentatrice Dolores Leeuwin bij Patisserie Holtkamp. Foto: Patisserie Holtkamp

Reclame voor de eigen zaak, maar vooral promotie van het ambacht in het algemeen. Patisserie Holtkamp stond aan het begin van Pakjesavond in de spotlights in Het Klokhuis op NPO 3. In het televisieprogramma liet patissier Nico Meijles, eigenaar van de Amsterdamse patisserie, zien met hoeveel passie en vakmanschap patissiers allerhande sinterklaaslekkernijen maken.

In de aflevering van het educatieve jeugdprogramma van de NTR, dat ook door veel volwassenen wordt bekeken, wordt Dolores Leeuwin getoond hoe onder andere speculaaspoppen, pepernoten, chocoladeletters, gevulde speculaas, banketletters en borstplaat worden gemaakt. Tussendoor vertelt de presentatrice over de herkomst van de ambachtelijke producten. Ook de bereiding van Holtkamps populairste sinterklaasproduct, het Pietentaartje, werd in beeld gebracht.

Uitzending Gemist

Heeft u de aflevering van Het Klokhuis met Patisserie Holtkamp gemist? Geen nood! Op Uitzending Gemist kunt u de uitzending van Het Klokhuis van vrijdag 5 december 2014 18.25 uur nog eens rustig bekijken.

Reageer op dit artikel