nieuws

Ondernemersdag van de Bakkerij op 5 oktober 2015

Nieuws

Ondernemersdag van de Bakkerij op 5 oktober 2015
Afbeelding: Ondernemersdag van de Bakkerij

Het duurt nog even – tien maanden om precies te zijn – maar bakkers kunnen in hun nieuwe agenda alvast de datum noteren waarop de editie 2015 van de Ondernemersdag van de Bakkerij plaatsheeft. Coöperatieve Vereniging Beko heeft bekendgemaakt dat dat evenement wordt gehouden op maandag 5 oktober.

De locatie voor de Ondernemersdag van de Bakkerij 2015, die van 9.30 tot 17.30 uur duurt, is vooralsnog onbekend. Het evenement wordt georganiseerd door Beko Advies en Flynth Adviseurs en Accountants. Dit jaar had de Ondernemersdag van de Bakkerij plaats op maandag 17 november bij Inn Style in Maarssen. Thema was daar twee weken geleden ‘De toekomst is nu!’.

Reageer op dit artikel