nieuws

Hoogvliet bouwt tweede bakkerij om aan vraag te voldoen

Nieuws

Hoogvliet bouwt tweede bakkerij om aan vraag te voldoen

Hoogvliet bouwt een bakkerij op industrieterrein Prisma in Bleiswijk. De supermarktketen verwacht dat de nieuwe productielocatie voor brood en banket in februari 2015 wordt opgeleverd.

Hoogvliet bouwt de bakkerij, omdat de eigen fabriek in Alphen aan den Rijn de vraag van de consument naar vers brood en allerhande banketproducten niet meer aankan. Deze bakkerij is inmiddels dertien jaar operationeel.

Distributiecentrum

Heembouw uit Roelofarendsveen bouwt daarom een bakkerij met een bruto bakkerijvloer van 12.600 vierkante meter. Het ontwerp voor de productielocatie komt van de hand van Casteo, bureau voor bouwkunde en architectuur. De bakkerij is onderdeel van een distributiecentrum, waarvoor de supermarktketen ruim 13 hectare grond heeft aangekocht.

Reageer op dit artikel