nieuws

Tour de Bakker levert goede doelen €3000 op

Nieuws

Tour de Bakker levert goede doelen €3000 op
Afbeelding: Tour de Bakker

Na de geweldige derde editie van het fietsevenement op 9 september 2014, dragen de vijf sponsors en drie subsponsors van Tour de Bakker dit jaar weer een steentje bij aan het werk van twee goede doelen: Bake for Life en het Hospice Francinus de Wind in Waalwijk kregen respectievelijk €2000 en €1000.

De sponsors EverBake, Capway, Vamo, Koopmans en Dübör hebben dit jaar samen met de subsponsors Van der Poll, Winters chocolaterie en Vipam het evenement in de Loonse en Drunense duinen tot een succes weten te maken. ‘Het is ons een genoegen deze goede doelen financieel te kunnen steunen’, aldus de organisatie, de sponsors en de subsponsors.

Drie tochten

Net als voor de tweede editie in 2013, waren voor de jaargang 2014 van de Tour de Bakker drie verschillende tochten uitgezet: één over 26 kilometer voor mountainbikers en één over 60 kilometer voor racefietsers, beide door de Loonse en Drunense Duinen, en één over 20 kilometer voor deelnemers op een stadsfiets naar Heusden, met onderweg een bezoek aan de hortensiakwekerij van Gebr. Jonkers Elshout BV. ‘Wij danken alle deelnemers van de derde editie en zullen volgend jaar dit evenement zeker laten terugkeren’, geeft de organisatie aan.

Reageer op dit artikel