nieuws

Peter Verhagen nieuwe interim-ceo Sonneveld Group BV

Nieuws

Peter Verhagen nieuwe interim-ceo Sonneveld Group BV
Peter Verhagen. Foto: Peter Verhagen / LinkedIn

Peter Verhagen volgt Cees Hack op als interim-ceo van Sonneveld Group BV. ‘Verhagen neemt deze verantwoordelijke positie op zich en onder zijn leiderschap zal de ingeslagen strategie voortgezet worden. Tevens blijven de visie en waarden van Sonneveld geborgd’, aldus de leverancier van een uitgebreid assortiment broodverbetermiddelen, brood- en banketmixen en lossingsmiddelen.

Verhagen heeft meer dan zeventien jaar ervaring opgebouwd binnen Sonneveld en heeft een brede kennis van de markten waarin de onderneming opereert. Sinds 2007 is hij business development director binnen het managementteam en daarnaast stuurt hij diverse dochterondernemingen aan.

Orkla Food Ingredients

Sonneveld heeft als producent en leverancier van bakkerijingrediënten een leidende rol binnen de Europese bakkerijindustrie. Sinds 2010 is Sonneveld een zelfstandig onderdeel van Orkla Food Ingredients (OFI). OFI is een belangrijke Europese leverancier van bakkerijgrondstoffen. Andere bedrijven die tot de OFI groep behoren zijn Odense Marcipan (spijs en marsepein), Credin (banketmixen), Dragsbæk (margarine), IDUN (distributie, desem, etc.), KåKå (distributie), Jästbolaget (gist) en OFR (margarine, ketchup). Sonneveld onderscheidt zich naar eigen zeggen door voortdurende innovatie, constante kwaliteit en service.

Reageer op dit artikel