nieuws

Inbrekersduo verlaat Bakkerij Verba met doos gebak

Nieuws

Inbrekersduo verlaat Bakkerij Verba met doos gebak
Foto: Bakkerij Verba

Twee inbrekers hebben zondagnacht rond 3.00 uur een bezoek gebracht aan Bakkerij Verba aan de Esdoornlaan in Sleeuwijk. Nadat de ongenode gasten een kwartier de winkel hadden doorzocht, gingen ze ervandoor met een doos diepgevroren gebak.

Of de inbrekers het hadden gemunt op het gebak uit de zelfbedieningsdiepvries, valt te bezien. Wellicht was het duo uit op geld, maar dat was niet in de winkel aanwezig.

Facebook

Eigenaar Christiaan van de Vegt heeft beelden van de beveiligingscamera die in zijn zaak hangt, op de Facebookpagina van de bakkerij gezet in de hoop dat dit de politie tips oplevert. ‘Moet je daar nou een kwartier voor de hele winkel doorzoeken? Nou jongens, eet smakelijk’, voegt de ondernemer toe.

Reageer op dit artikel