nieuws

Eén levering dankzij pendeldienst van Beko-bedrijven

Nieuws

Beko Nederland, Beko Bakkerij Techniek en Beko Verpakkingen hebben samen een zogenaamde pendeldienst opgezet. Door deze pendeldienst zijn zij in staat grondstoffen, gereedschappen en verpakkingen in één keer te leveren met hun eigen vrachtwagen.

Eén levering dankzij pendeldienst van Beko-bedrijven
Afbeelding: Coöperatieve Vereniging Beko

Vrachtwagens van Beko Nederland ‘pendelen’ elke dag tussen de vestigingen van Beko Nederland in Meppel, Utrecht, ‘s-Gravenzande en Veghel, en naar die van Beko Verpakkingen in Nijmegen en Beko Bakkerij Techniek in Wijchen. Afhankelijk van wanneer bakkers bestellen en het leveringsmoment van de grondstoffen, kunnen daardoor ook gereedschappen en verpakkingen snel worden geleverd. In het ongunstigste geval duurt dat maximaal een week.

Greedschappen

Voor gereedschappen kunnen bakkers in de webshop van Beko Bakkerij Techniek aangeven door welk distributiecentrum hun bestelling moet worden geleverd. Voor verpakkingen bespreken zij dit met de verkoopbinnendienst van Beko Verpakkingen. ‘Het is prettiger voor bakkers om alles in één keer geleverd te krijgen, zodat ze niet door drie verschillende vervoerders op dezelfde dag worden gestoord’, aldus de Beko-bedrijven. ‘Bovendien helpen zij Beko om kosten in de keten te besparen en uiteindelijk profiteren zij daar weer van.’

Reageer op dit artikel