nieuws

Dutch Pastry Award genomineerd voor Leukste Verkiezing

Nieuws

Dutch Pastry Award genomineerd voor Leukste Verkiezing
Afbeelding: Verkiezing van de Leukste Verkiezing

De Dutch Pastry Award van het Nederlands Patisserie Team is genomineerd in de Verkiezing van de Leukste Verkiezing. Hierbij kan iedereen een stem uitbrengen op een verkiezing, die in zijn of haar ogen.

Stemmen kan nog tot en met maandag 5 januari 2015. De genomineerden zijn verdeeld in vijf categorieën. Ook worden er vakjuryprijzen uitgereikt: een oeuvreprijs (verkiezing met de mooiste staat van dienst), de beste nieuwkomer (verkiezing die voor het eerst is georganiseerd) en de beste verkiezingswebsite. En er is een creativiteitsprijs voor de genomineerde die op een creatieve manier aandacht heeft besteed aan deze verkiezing.

Rapportcijfers

De stemmers geven bij het uitbrengen van een stem rapportcijfers voor de originaliteit van de verkiezing, de maatschappelijke betekenis van de verkiezing, de gebruiksvriendelijkheid van het stemmen en de media-aandacht voor de verkiezing. Zowel het aantal stemmen als de hoogte van de waarderingscijfers tellen beiden voor 50% mee in de einduitslag. Er zijn minimaal vijftig stemmen nodig om winnaar te kunnen worden.

Stemmen kan via Leuksteverkiezing.nl/selecteer/dv/dutchpastryaward.

Reageer op dit artikel