nieuws

Braziliaanse bakker maakt klanten tot kannibalen

Nieuws

Braziliaanse bakker maakt klanten tot kannibalen
Olinda. Foto: Wikimedia Commons

Een Braziliaanse bakker, zijn vrouw en zijn minnares zijn op lugubere wijze twee omgesprongen met de lichamen van twee door hen vermoorde vrouwen. De drie verwerkten lichaamsdelen van hun slachtoffers in taartjes en pasteitjes en verkochten die aan bakkersklanten.

Bakker Jorge Beltrao, zijn vrouw Isabel en zijn minnares Bruna lokten hun slachtoffers naar hun huis door hen een baan als kindermeisje te beloven. Nadat die waren vermoord, verkocht het drietal delen van de lichamen van de vermoorde vrouwen in taartjes en pasteitjes aan klanten van hun bakkerij, die daardoor ongewild kannibalen werden.

Achtertuin

De resterende lichaamsdelen werden door het bakkersechtpaar in de achtertuin begraven, waar de stoffelijke resten later door politieagenten werden aangetroffen. De jury van de stad Olinda, gelegen in het noordoosten van Brazilië, vond de drie schuldig op alle aanklachten, meldt NY Post. De drie kregen voor hun misdaden alle drie een celstraf van meer dan twintig jaar opgelegd.

Reageer op dit artikel