nieuws

NBOV begroet koningin op terras van De Wereld van Smaak

Nieuws

NBOV begroet koningin op terras van De Wereld van Smaak

Koningin Máxima opent woensdag 1 oktober de Markthal in Rotterdam. Tijdens deze opening heeft de echtgenote van koning Willem-Alexander ‘majestueus uitzicht’ over alle activiteiten in de Markthal vanaf het terras van De Wereld van Smaak. De NBOV is één van de partners in deze ‘etalage voor alle versgroepen’.

De Wereld van Smaak is een interactief inspiratiepodium, dat ruimte biedt aan diverse (vers)sectoren uit de voedingsmiddelenindustrie, zoals brood & banket, zuivel, groenten & fruit, aardappelen en kruiden & specerijen. Hier worden jong en oud gestimuleerd letterlijk en figuurlijk ‘samen aan tafel’ kennis en inspiratie op te doen over al het goede van vers, smakelijk eten en hoe dit bij iedereen past.

Partners

De Wereld van Smaak is een onafhankelijke coöperatie waarin de volgende partners samen aan tafel zitten: de NBOV, GroentenFruit Huis, Platform van Moeder Natuur, Kookpunt Rotterdam en Verstegen Spices & Sauces.

Dagelijks geopend

De Wereld van Smaak, ‘het kloppend hart van Markthal Rotterdam’, is na de officiële opening van de Markthal dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Reageer op dit artikel