nieuws

Coffeelicious beste koffiezaak van Nederland

Nieuws

Coffeelicious beste koffiezaak van Nederland

Na hard werken en het schenken van veel kopjes koffie is Coffeelicious uit Dordrecht benoemd tot de beste koffiezaak van Nederland door de Misset Koffie Top 100 jury. Leopold Koffieschool is trots op haar leerlingen en het behaalde resultaat.

Fiona Stöger, eigenaar van Coffeelicious, zei in 2013: “Als je de theorie van het koffie maken kent, weet je ook precies wanneer bijvoorbeeld de melk verbrandt – wat natuurlijk niet mag. Gebeurt het toch, dan gooi ik hem weg. Ik kan de cappuccino wel uitserveren, maar dan komt die klant nooit meer terug. Toen we de zaak opzetten, hadden we al snel in de gaten dat goede koffie belangrijk zou zijn, maar we hadden niet verwacht dat het zo’n verschil zou maken. Mensen komen er echt voor terug.”

Joost Leopold van Koffieschool Leopold, zelf hoofdjurylid van de Misset Koffie Top 100, is niet alleen trots op zijn leerlingen, maar ook blij verrast dat niet alleen hij maar alle andere juryleden van de Misset Koffie Top 100 erkennen dat kennis, kwaliteit en passie leiden tot het beste kopje koffie.

Leopold Koffieschool biedt een breed scala aan baristatrainingen voor zowel de professionele als de thuisbarista.

Reageer op dit artikel