nieuws

Winnaar ‘De lekkerste Bonbon van Nederland’ blij met beloning

Nieuws

Winnaar ‘De lekkerste Bonbon van Nederland’ blij met beloning

Tomas Knoops heeft met zijn winst van de titel ‘De lekkerste Bonbon van Nederland’ een plaats verdiend in het Student Reward Program van Belcolade.

Dit programma vond plaats van 11 tot en met 14 augustus 2014 en omvatte onder andere workshops en demonstraties onder leiding van ‘masterchefs’ op het gebied van chocolade, een bezoek aan Brugge en interactie met internationale studenten.

Knoops is erg positief over zijn beloning: “Om te beginnen vond ik het drie zeer intensieve dagen. Dit bedoel ik helemaal positief. Ik heb ontzettend genoten van de werkomgeving. Het viel mij op dat ik geen grote nieuwe dingen heb geleerd, maar eerder kleine details die mijn werk in de toekomst toch echt naar een hoger niveau brengen. Ik heb een half jaar naar deze dagen uitgekeken, dus vind het stiekem wel jammer dat het alweer voorbij is. Maar wat een bedrijf en wat een kundige mensen!”

Knoops won op 26 maart jl. de studenteneditie van ‘De lekkerste Bonbon van Nederland’ in het Chocolade Centrum van Belcolade in het Vlaamse Erembodegem. De vakjury loofde zijn bonbon om zijn originaliteit, vakmanschap en smaak. Een terechte winnaar volgens de jury.

De lekkerste Bonbon van Nederland

Puratos organiseert sinds 2007 de wedstrijd De lekkerste Bonbon van Nederland. Zowel professionele chocolatiers en patissiers als leerlingen van professionele horeca-opleidingen kunnen strijden om de felbegeerde eerste plaats. Puratos heeft De lekkerste Bonbon van Nederland in het leven geroepen om meer aandacht te geven aan het ambacht en het prachtige product chocolade in Nederland.

Reageer op dit artikel