nieuws

Sterrenchefs tijdens tweede editie Gastvrij Rotterdam

Nieuws

Sterrenchefs tijdens tweede editie Gastvrij Rotterdam
Professionals aan het werk tijdens Gastvrij Rotterdam.

De tweede editie van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 22 tot en met 24 september. 250 exposanten tonen trends en inspirerende producten. Ook is er een gastronomisch programma met 125 workshops, masterclasses, jamsessies, wedstrijden, debatten en proeverijen.

Bezoekers kunnen topkoks aan het werk zien in het 140 vierkante meter grote KookWeiland. Ook zijn er jamsessies, kookdemonstraties en creatieve culinaire presentaties.

Sterrenchefs

Sterrenchefs Erik van Loo, François Geurds en topchef Herman den Blijker geven ook acte de présence tijdens Gastvrij Rotterdam. Voor Geurds, meesterchef van 2-sterren restaurant FG in Rotterdam, wordt het de eerste keer dat hij in de spotlights staat van Gastvrij Rotterdam en hij kijkt er erg naar uit. Geurds staat vooral bekend om zijn vooruitstrevende benadering op gastronomie en de beleving van ingrediënten en smaken. Erik van Loo, chef-kok en eigenaar van 2-sterren restaurant Parkheuvel, is voor de tweede maal in actie te zien op het KookWeiland van Gastvrij Rotterdam. “Ik vind Gastvrij Rotterdam echt een topevenement. De kwaliteit van zowel exposanten als bezoekers is van hoogstaand niveau en de sfeer is super.” Ook chef-kok en eigenaar van restaurant Las Palmas Herman den Blijker zal aanwezig zijn op het kookpodium van Gastvrij Rotterdam. Naast topkok is Den Blijker tevens een schrijver van kookboeken en een bekendheid in de televisiewereld door zijn vele tv-programma’s.

Vakbeurs voor horecaprofessionals

Gastvrijheid, beleving en kwaliteit, daar draait het om bij de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. De openingstijden zijn maandag en dinsdag van 11.00 tot 18.00 uur en op woensdag van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis voor horecaprofessionals die in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Meer informatie is te vinden op www.gastvrij-rotterdam.nl.

Reageer op dit artikel