nieuws

Nieuwe commercieel directeur voor Unicorn Grain Specialties

Nieuws

Nieuwe commercieel directeur voor Unicorn Grain Specialties

Unicorn Grain Specialties uit Weert en René Coenen zijn per 25 augustus 2014 een samenwerking aangegaan. Als commercieel directeur is Coenen verantwoordelijk voor de uitrol van de marketing- en sales-strategie.

Coenen was hiervoor werkzaam bij Provimi en Givaudan. Pieter Spanjers, CEO van Unicorn: “Met de aanstelling van René als commercieel directeur hebben we een ervaren en ondernemende persoonlijkheid aan boord gekregen die als geen ander onze ambities kan overbrengen naar de markt. Onze groeiambities vereisen een versterkte focus en een uitgebreid internationaal netwerk in de Food en Agri business. De komende maanden zal een hernieuwde strategie worden uitgerold die zal moeten resulteren in meer natuurlijke functionele producten en een heldere dienstverlening. Deze aanstelling onderstreept de groeiambitie van Unicorn en zorgt ervoor dat we een topspeler blijven op het gebied van natuurlijke functionele ingrediënten voor mens en dier.”

René Coenen: “Wij willen de voor Unicorn belangrijke markt blijven bedienen op het gebied van kwaliteit, beschikbaarheid en service. Unicorn is een bedrijf met innovatie in haar genen. De aanpak van Unicorn is verrassend oplossingsgericht in een breed aantal marktsegmenten. Met de nieuwe focus kunnen we snel bewegen en zeer concurrerend te werk gaan.

Over Unicorn

Unicorn maakt functionele en speciale ingrediënten op basis van natuurlijke grondstoffen voor mens, dier en milieu. Unicorn werd in 2013 overgenomen door het Management en Rabo Capital. Het personeelsbestand is inmiddels uitgebreid naar circa zeventig werknemers.

Reageer op dit artikel