nieuws

Inschrijving Wilton Taart & Cupcakes wedstrijd geopend

Nieuws

Inschrijving Wilton Taart & Cupcakes wedstrijd geopend

Bij ruim dertig Wilton-verkooppunten kan men zich vanaf dit moment inschrijven voor de eerste Europese Wilton Taart & Cupcakes wedstrijd.

Er zijn tientallen prijzen te winnen, met als hoofdprijs een tiendaagse Wilton Master Course en een reis naar Chicago.

Wilton 85 jaar

De wedstrijd wordt door Wilton-distributeur CakeSupplies.nl georganiseerd wegens het 85 jarige jubileum van het Amerikaanse merk in taartdecoratie. De wedstrijd is verdeeld in vier categorieën: taart professioneel, taart hobbybakker, cupcake professioneel en cupcake hobbybakker, zodat deelnemen voor zowel beginners als gevorderden mogelijk is.

Nationale & Europese finale

De winnaars per verkooppunt gaan door naar de landelijke verkiezing, die plaats zal vinden op de beurs Taart en Trends in Apeldoorn op zaterdag 4 oktober 2014. De winnaars van de Nederlandse wedstrijd kunnen vervolgens de beste van Europa worden. Zij winnen een driedaagse reis naar Madrid voor twee personen inclusief vliegreis en hotel en toegang tot de beurs Madrid Fashion Cake, waar de Europese winnaars op zaterdag 18 oktober 2014 bekend zullen worden gemaakt.

Mogelijkheden deelname

Op www.cakesupplies.nl/wedstrijd staat uitgebreide informatie over de wedstrijd, waaronder het prijzenpakket, de deelnamevoorwaarden en een overzicht van de geselecteerde Wilton-verkooppunten, waar gratis inschrijving mogelijk is.

Reageer op dit artikel