nieuws

Geen zelfbediening meer voor Bakkerij Haafs

Nieuws

Geen zelfbediening meer voor Bakkerij Haafs

Bakkerij Haafs uit Haren gaat de winkel verbouwen, dit keer zonder zelfbediening. Dit bood de bakker de afgelopen tien jaar wel aan.

Ondernemers Wilfred en Petra Haafs gaan volgens RTV Noord terug naar hun oude concept, waarbij de klanten helemaal door één persoon worden geholpen. Volgens Petra Haafs zorgt de huidige formule soms voor te lange rijen.

Oude concept

Tien jaar geleden voerde de bakkerij de zelfbediening in. De eerste jaren werkte het heel goed, maar nu hebben de ondernemers toch het gevoel dat de klanten liever volledig bediend willen worden. Straks zal er nog maar één toonbank in de winkel zijn en hoeven klanten dus nog maar één keer in de rij te staan voor hun broden, in plaats van twee keer. Ook het interieur van de zaak verandert. De elementen van een oude bakkerswinkel komen terug, zoals veel bruin hout en manden met brood.

Reageer op dit artikel