nieuws

Bakkerijen Ad Otto in Ter Aar en Langeraar overgenomen

Nieuws

Bakkerijen Ad Otto in Ter Aar en Langeraar overgenomen

Bakkerij Tersteeg uit Noorden neemt de twee winkels van Ad Otto in Ter Aar en Langeraar over. De eigenaar van Ad Otto gaat met pensioen. De winkels in Langeraar en Ter Aar worden op respectievelijk 2 en 3 september heropend onder de nieuwe naam.

Voor de vaste klanten van de bakkerij verandert er niet veel. ‘Alleen de naam en de reclameborden veranderen en we bakken andere broden’, zegt de 32-jarige Robbert Tersteeg, die samen met zijn ouders eigenaar is van het familiebedrijf uit 1910, in het Leidsch Dagblad.

Zo blijft het personeel van Ad Otto van de twee winkels aan het Lindeplein in Ter Aar en de Strooplikker in Langeraar behouden. En ook het interieur van de zaak in Ter Aar blijft nagenoeg hetzelfde.

Langeraar

Het filiaal in Langeraar wordt wel grondig verbouwd. Tersteeg: ‘Daar gaan we aan de binnenkant wel de hele boel overhoop gooien. Ik ben deze week bezig geweest met het interieur. Overmorgen krijg ik de sleutel voor de zaak in Langeraar, dus dan kunnen we meteen aan de slag. Daarnaast heb ik een paar weken geleden al de eerste gesprekken met mijn nieuwe personeel gevoerd.’

Eind vorig jaar zijn de eerste gesprekken voor de overname van Ad Otto gestart. Binnen een paar maanden was de zaak rond.

Tersteeg heeft op dit moment drie vestigingen: in Noorden, Kamerik en Wilnis. ‘In Woerdense Verlaat staat onze bakkerij. Die hebben we vier jaar geleden laten bouwen en we waren nu op zoek naar meer winkels.’ De bakkerij heeft na de overname in totaal 24 mensen in dienst.

Reageer op dit artikel