nieuws

Bakker Roodenrijs biedt boodschappenhulp

Nieuws

Bakker Roodenrijs biedt boodschappenhulp
Meesterbakker Roodenrijs

Kwintsheul – Nu de noodsupermarkt in Kwintsheul dicht is wegens te hoge maandlasten, pakt Meesterbakker Roodenrijs de draad weer op met het aanbieden van kruidenierswaren.

Roodenrijs heeft dit ook gedaan toen de enige supermarkt in het dorp begin 2012 door brand verwoest was. Eind 2012 werd de noodsupermarkt pas geopend en tot die tijd heeft de bakker de Heulenaren aan hun ‘vergeten boodschappen’ geholpen.

“We kregen daar veel positieve reacties op, mensen waren er echt blij mee” vertelt Yoni Zuijderwijk, teamleidster van de Heulse vestiging van Meesterbakker Roodenrijs. “Wij begrijpen dat mensen uit Kwintsheul voor hun weekboodschappen naar de supermarkt in een ander dorp zullen gaan. Wij bieden een beperkt assortiment kruidenierswaren aan  in onze winkel zodat ze niet voor elk kleine boodschapje het dorp uit hoeven. Het gaat om serviceartikelen, zoals koffie, thee, suiker, melk, kaas, boter en eieren, waar je niet graag naar misgrijpt”.

Op de bestellijsten kan naar wens voor de volgende dag verse zuivel, groenten en vleeswaren, frisdrank en schoonmaakmiddelen besteld worden. Hierin wordt samengewerkt met Zuivelservice Rijswijk. “Als enige verswinkelier in het dorp proberen we de Heulenaren zo een beetje te helpen. We doen graag die moeite!” lacht Zuijderwijk.

Reageer op dit artikel