nieuws

Tromp stelt nieuwe managing director aan

Nieuws

Tromp stelt nieuwe managing director aan
Coen Nikkels is de nieuwe managing director bij Tromp. Foto: Tromp

Tromp Bakery Equipment in Gorinchem heeft Coen Nikkels aangesteld als managing director. Nikkels neemt de taak over van ceo Ken Newsome. De bestuurswisseling vloeit voort uit de groei die Tromp doormaakt, mede na overname van de Markel Bakery Group in Amerika.

Sinds de overname door de Markel Bakery Group (AMF Baking Systems) in juli 2012 heeft Ken Newsome als ceo de leiding gevoerd over Tromp Bakery Equipment in Gorinchem. De directie laat weten dat na de bestuurswissel er vanzelfsprekend geregeld contact blijft tussen de USA en Gorinchem.

Internationaal

Tromp Bakery Equipment is als leverancier van hoogwaardige productielijnen voor de internationale bakkerij-industrie volop in beweging. Om tegemoet te komen aan de vraag van internationale relaties is de productiecapaciteit flink vergroot. In het kader van betere service en de ontwikkeling van producten is dit voorjaar het Tromp Innovatie Centrum in gebruik genomen.

Directie

De benoeming van Coen Nikkels als managing director past volledig in de visie van een verdere ontwikkeling van Tromp Bakery Equipment. Voorlopig blijft hij ook actief in de functie van sales & marketing director.

Het complete management team van Tromp Bakery Equipment bestaat nu, naast Coen, uit: Kees van der Plaat, operational manager, Leon de Hoogh, improvement manager/IT en Caroline Prommenschenckel, financiën.

Reageer op dit artikel