nieuws

Biologisch eten tijdens de Bio10daagse

Nieuws

Biologisch eten tijdens de Bio10daagse

Tien dagen lang, tussen 18 en 27 september, vindt de Bio10daagse plaats in supermarkten, speciaalzaken en bij boeren.

‘Samen eet het lekkerst’ is dit jaar het thema van de Bio10daagse. “Eten is voor de meeste mensen niet iets functioneels, maar een sociale en leuke bezigheid”, aldus de Bionext. “Ook willen steeds meer mensen weten waar hun voedsel vandaan komt en zoeken veel consumenten het contact met de producent op. Daarom staat samen koken, samen eten en bijvoorbeeld samen op de fiets naar de boer centraal. Ook het zoeken naar combinaties van producten, smaken en gerechten die goed samengaan krijgt volop aandacht tijdens de Bio10daagse.”

Vanaf begin september kunnen consumenten voor meer informatie terecht op www.bio10daagse.nl

Reageer op dit artikel