nieuws

Bakker Arjen Robben maakt Exitos voor Oranje

Nieuws

Bakker Arjen Robben maakt Exitos voor Oranje
Exitos: lekkernij met dubbele betekenis.

Steeds meer bakkers maken actieproducten in het kader van het voortdurende succes van Oranje tijdens het WK Voetbal in Brazilië. Deze keer vallen de Exitos van de Groningse bakker van sterspeler Arjen Robben op.

Bakker Klaes Hoekstra in Bedum maakte speciaal voor de wedstrijd tegen Argentinië Exitos. Een lekkernij met dubbele betekenis. In het Argentijns staat Exitos voor ‘Toppers’. Maar het gaat Hoekstra vooral om de eerste vier letters van die naam.

‘Exitos’ zijn kleine ronde cakejes met een vulling van caramel (dulce de leche), afgewerkt met chocolade en cocos.

Bedum is de geboorteplaats van Arjen Robben en ook het dorp waar hij opgroeide.

Reageer op dit artikel