nieuws

Bakeplus investeert in Sinterklaasfilm

Nieuws

Bakeplus investeert in Sinterklaasfilm

‘Welkom Sinterklaas: het Zebrapaard’. Zo heet de 45-minuten durende film die Bakeplus laat produceren om haar 10-jarig jubileum van de Sinterklaascampagne luister bij te zetten. De kans bestaat dat de film in november wordt uitgezonden op TV. Klanten van de bakker kunnen de DVD verkrijgen.

Behalve de film bevat de DVD 30 minuten bonusmateriaal: filmpjes over Sinterklaasproducten uit de bakkerij, hoe deze worden gemaakt en wat het verschil is met producten uit de supermarkt. Natuurlijk ontbreken de Sinterklaasliedjes uit de film niet. En natuurlijk speelt de ambachtelijke bakker in de film een belangrijke rol.

De DVD is straks alleen via deelnemende (banket-)bakkers te verkrijgen, relaties van Bakeplus. Bakeplus, leverancier van bakkerijgrondstoffen, hoopt met deze opvallende marketingactie rond Sinterklaas meer mensen naar de ambachtelijke bakker te krijgen.

Bakkers die aanhaken krijgen, behalve promotiemateriaal, 40 DVD’s voor hun klanten. Extra DVD’s kunnen via Bakeplus worden bijbesteld. Meer info: hier.

Reageer op dit artikel