nieuws

Vreugdenhil vertrekt bij Bake Five

Nieuws

Vreugdenhil vertrekt bij Bake Five
Begin dit jaar nam Vreugdenhil (r) namens Bake Five nog de Industributietrofee in ontvangst, in de categorie agf & brood. Foto: RBM

Na een dienstverband van ruim twaalf jaar vertrekt Niels Vreugdenhil per 1 september 2014 als directielid van Bake Five. Vreugdenhil zet zijn carrière voort bij Boboli Benelux. Vanaf 1 september wordt de directie van Bake Five gevormd door Jan Borgesius, Johan Pater en Karel Wiltink.

Het bestuur van Bake Five is blij met de inzet van Vreugdenhil voor het concern in de afgelopen jaren en wenst hem succes bij Boboli Benelux in Bunschoten. Boboli richt op de productie en verkoop van een breed assortiment Italiaanse broodspecialiteiten.
In 1998 werd het eerste Boboli pizzabrood gebakken in Bunschoten. Op dit moment werken meer dan 30 mensen in de flexibele bakkerij en wordt geleverd aan grote spelers in heel Europa. De bakkerij voorziet de retail- en horecasector van gemaksproducten.

Reageer op dit artikel