nieuws

Veronica haalt ruim 15.000 euro op in Oldebroek

Nieuws

Veronica haalt ruim 15.000 euro op in Oldebroek

De uitzending van radio Veronica in Oldebroek om geld in te zamelen voor het KWF Kankerfonds, heeft ruim 15.000 euro opgeleverd. Jan-Aart Schuld van bakkerij Schuld in Oldebroek kreeg Rick van Velthuysen van Veronica zover om de dag voor Hemelvaart een live uitzending te verzorgen vanuit zijn woonplaats.

De bakker schakelde de plaatselijke bevolking, gemeente en ondernemers in om het evenement mogelijk te maken. ‘En Radio Veronica deed mee om het dorp op de Veluwe op stelten te zetten. De uitzending was live te volgen.

Alpe d’HuZes

Rick van Velthuysen wil de Alpe d’HuZes beklimmen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. ‘Deze dag moet onvergetelijk worden door zoveel mogelijk te verzamelen aan donaties voor dit goede doel’, zei de bakker eerder. ‘We hopen een mooie donatie te overhandigen aan Radio Veronica. En  met zijn allen zetten wij het mooie Oldebroek dan op de kaart.’

Dat is gelukt.

Reageer op dit artikel