nieuws

Van Looijengoed apetrots op oven in nieuwe winkel

Nieuws

Van Looijengoed apetrots op oven in nieuwe winkel

Bakkerij Harrie van Looijengoed heeft een nieuw filiaal geopend in Almere Buiten. De bakker is niet alleen trots op zijn winkel, maar ook op de Lainox Naboo-winkelover. Een oven voorzien van een tablet.

De supermoderne winkel van Van Looijengoed op het Globeplein is voorzien van een Lainox Naboo-winkeloven, geleverd door  René Boogers Winkelovens met Passie. Deze oven onderscheidt zich door de zeer gemakkelijke bediening. De oven is voorzien van een tablet, geheel passend in de huidige tijd van social media.

De winkeldames, die allen in het bezit zijn van een smart-telefoon, snappen de werking binnen enkele minuten, benadrukt de bakker. Ineke van Looijengoed is voroal enthousiast over het design en het gebruiksgemak. Haar man Harrie kijkt meer naar de bediening en natuurlijk naar de bakresultaten. ‘Die zijn geweldig ! Mooie gelijkmatige bakaard.’

Wat ook fijn is dat Van Looijengoed door middel van de Lainox-cloud, programma’s met collega’s kan delen.

Reageer op dit artikel