nieuws

’t Stoepje haakt in op Loom-armbandjesrage

Nieuws

’t Stoepje haakt in op Loom-armbandjesrage
Voor een Loom-beginnersset dienen klanten drie volle spaarkaarten met Stoepje-zegels in te leveren.

Bakkerij ’t Stoepje haakt met een actie in op de momenteel onder kinderen populaire Loom-armbandjesrage. Klanten van ‘de warmste bakker op uw markt’ kunnen met hun Stoepje-zegels namelijk sparen voor beginners- en navulsets van het creatieve speelgoed.

Voor een Loom-beginnersset dienen klanten drie volle spaarkaarten in te leveren en voor een navulset één. De beginnersset bevat zeshonderd elastiekjes in verschillende kleuren, een Loom-bord (een soort plastic weefplankje), een haak om armbandjes mee te vlechten en 24 clips die fungeren als sluiting voor een armbandje. De navulset bestaat uit driehonderd elastiekjes in verschillende kleuren, een haak en twaalf clips.

Bij elke aankoop vanaf €2,50 ontvangt de klant één of meerdere Stoepje-zegels. Het aantal zegels hangt af van de besteding. Hoe hoger de besteding hoe sneller de klant spaart: €2,50 is goed voor één zegel, €5 voor twee zegels en daarna krijgt men per euro een extra zegel (dus €6 levert drie zegels op). Een spaarkaart is vol met 56 zegels, waarbij de klant de eerste twee Stoepje-zegels cadeau krijgt.

Reageer op dit artikel