nieuws

Paulissen Boulangerie opent negende filiaal

Nieuws

Paulissen Boulangerie opent negende filiaal
Boulangerie Paulissen wordt vandaag officieel geopend voor klanten. Gisteren was de receptie voor genodigden. Foto's: Paulissen

Paulissen Bakkerijen heeft zijn negende filiaal in het voormalig pand van de Rabobank in winkelcentrum De Leim, Heer-Maastricht (Zuid-Limburg) geopend. De winkel kent een volledig nieuw concept en opent onder de naam Paulissen Boulangerie haar deuren. Zeven dagen in de week zal de aangename geur van vers brood in De Leim opstijgen.

Het filiaal heeft een heel eigen concept, waarin Hans Som van het Boulangerie Team zijn kennis en kunde heeft toegepast voor de producten die er worden aangeboden. Interieurbouwer is Redie Interieurs uit Oirschot.

Optimale versheid staat voorop, van producten gebakken in de instore bakkerij. Het concept behelst semi-zelfbediening, er worden streekproducten gebruikt en de winkel biedt een exclusief assortiment van ter plaatse handgemaakt spelt en desembrood.

Zintuigen

Dit concept heeft als doel alle zintuigen te prikkelen en de klant een kijkje achter de schermen te kunnen geven. Door onze producten ter plaatse te maken en actief de samenwerking met lokale leveranciers te hebben opgezocht, kan de oorsprong, de ingrediënten en bereidingswijze van de producten zo dicht mogelijk bij de klant worden gebracht.

Mobiele units

Ook het open karakter van deze winkel maakt de interactie met de klant optimaal. Daar waar de traditionele toonbank automatisch een afstand creëert tussen verkoper en klant, is in het nieuwe filiaal in De Leim bewust een nieuwe weg ingeslagen. De keuze voor een zelfbedieningscomponent en mobiele, verrijdbare units, geeft de winkel een open en toegankelijk karakter en biedt de flexibiliteit om goede looplijnen en een perfecte presentatie te kunnen realiseren.

Familiebedrijf

Paulissen Bakkerijen is van oorsprong een familiebedrijf, waar eigenaar Fred Paulissen en zijn twee zonen Luc en Tom de dagelijkse productie, logistiek en verkoop coördineren. Bij Paulissen Bakkerijen zijn ruim zeventig medewerkers werkzaam.

Zondagsopening
Paulissen Boulangerie heeft er voor gekozen om ook op zondag open te gaan. Vraagt u zich af of u uw bedrijf ook op zondag wilt openen? Download dan hier de eerste online-special – een zogenoemde whitepaper – met als onderwerp de zondagsopening. In de special leest u de voor- en nadelen van een extra openingsdag. Aan de hand van praktijkvoorbeelden reikt de redactie u tips en ervaringen aan van andere bakkers, die u kunt gebruiken om tot een beslissing te komen: wel of niet open?

Reageer op dit artikel