nieuws

Opnieuw brand bij Boboli

Nieuws

Opnieuw brand bij Boboli

Bij bakkerij Boboli op bedrijventerrein De Zuidwenk In Spakenburg heeft in de nacht van maandag op dinsdag brand gewoed. Er zijn geen gewonden gevallen, zo liet de brandweer weten. De schade valt volgens een woordvoerder mee. In ruim een half jaar tijd is er zeker drie keer eerder brand geweest bij een andere vestiging van de bakkerij op industrieterrein De Kronkels.

De brand deze week ontstond doordat een kleine ovenbrand oversloeg naar het afvoersysteem, waardoor het hele dak in brand kon vliegen. Volgens een woordvoerder heeft het vuur weinig schade aangericht.

De vorige keren in de andere vestiging ontstond het vuur twee keer in een oven en later nog eens in een schakelkast.

De vestiging op bedrijventerrein De Zuidwenk draait sinds gistermiddag weer als normaal.

Reageer op dit artikel