nieuws

Medewerker bakkerij Uden zwaargewond bij ongeval

Nieuws

Medewerker bakkerij Uden zwaargewond bij ongeval
Hulpdiensten rukten massaal uit, maandagochtend vroeg in Uden. Foto: AS Media.

Bij industriële bakkerij Bacu aan de Liessentstraat in Uden is in de nacht van zondag op maandag bij een bedrijfsongeval een medewerker zwaargewond geraakt. Bij het het ongeluk kwam het slachtoffer volgens een woordvoerder van de Arbeidsinspectie klem te zitten in een machine. Het ongeluk gebeurde iets voor halftwee ’s nachts.

Het slachtoffer is na stabilisatie per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij was op dat moment aanspreekbaar. Volgens de woordvoerder van de Arbeidsinspectie kwam het slachtoffer met zijn bovenlijf klem te zitten in een machine. Watvoor machine precies kon hij niet zeggen. Hulpdiensten, waaronder politie, brandweer en de ambulance rukten massaal uit. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is inmiddels thuis en maakt het naar omstandigheden goed.

Reageer op dit artikel