nieuws

Bakkerij Schuurmans maakt ‘dronken WK-cakejes

Nieuws

Bakkerij Schuurmans maakt ‘dronken WK-cakejes
Dronken cakejes. Foto's Schuurman

Het WK voetbal gaat ook bij Bakkerij Schuurmans in Leeuwarden niet ongemerkt voorbij. Voor de klanten heeft het team een WK poule bedacht, waarbij klanten meedingen naar een overheerlijke slagroomtaart. De banketbakkers zijn creatief aan de slag geweest en bedachten hun eigen ‘Supporters van oranje’ en ‘Bizcochos Borrachos’ oftewel ‘Dronken cakejes’, een typisch Spaanse lekkernij.

Ook op de Facebookpagina een poule voor de bezoekers van de site, waarbij een WK-rugtas gewonnen kan worden. De broodjes worden in een feestelijke WK-voetbalzak verpakt, bij aankoop van Waldkornbrood krijgt de klant oranje veters mee.

Volgende week presenteert de bakker een typisch Australische Lekkernij en het WK wordt vooralsnog afgesloten met een specialiteit uit Chili.

‘Hoe onze mannen in Brazillië het ook gaan doen: bij Bakkerij Schuurmans zijn we er klaar voor en gaat de oranje loper uit!

Vamos a dar Bizcochos Borrachos!’, zo werft het bedrijf klanten.

Reageer op dit artikel