nieuws

Bakkerij Hoekstra klaar voor WK

Nieuws

Bakkerij Hoekstra klaar voor WK
Braziliaanse kontjes en bavaroise-cocktails. Foto's Hoekstra

Bakkerij Hoekstra uit Bedum is er helemaal klaar voor. Morgen is de aftrap van Nederland tegen Spanje in het WK Voetbal in Brazilië. De Bedumse bakker heeft er alle vertrouwen in dat Nederland het letterlijk ver gaat schoppen en heeft daarop alvast de winkel aangepast. Met een range van bijpassende producten.

‘Natuurlijk hebben wij onze winkel aangepast in de welbekende kleuren en hebben wij een range van nieuwe gebakjes gemaakt’, meldt Klaes Hoekstra.

Allereerst de Braziliaanse kontjes, een aangeklede karamel bavaroise met een decor van een tanga slip. Oorspronkelijk is het product overigens bedacht door een medewerker van de Bakkers Lamers uit Heesch en Oss. Vanuit het zuiden van het land is deze hype nu overgewaaid naar Groningen.

Daarnaast heeft Hoekstra drie verschillende cocktails gemaakt; Malibu-, Passoa- en Limoncello-bavaroise. ‘Daar kun je natuurlijk mee voor de dag komen! ‘En vader kan het geheel nog even wegspoelen met een potje bier gemaakt van perzikbavaroise met witte chocola. Voor de kinderen zijn er onze beroemde Cake Magnums, voor dit voetbalspektakel natuurlijk in het oranje!

Reageer op dit artikel